ONZE BEURSSTAND:
een unieke ervaring

BatiBouw virtueel

U heeft het waarschijnlijk al gehoord in het nieuws, maar BATIBOUW zal dit jaar virtueel doorgaan! Door de pandemie die we met z’n allen meemaken, is het uiteraard niet mogelijk om een massa-evenement te organiseren die uw gezondheid in gevaar zou kunnen brengen.
Uw bouwprojecten zijn daarentegen niet op pauze gezet! Daarom heeft Scheldimmo besloten deel te nemen aan BATIBOUW VIRTUEEL dat zal doorgaan van 27/02 tot 07/03.
Noteer deze data alvast in uw agenda.

Al wat u moet doen is u aanmelden op het platform vanaf 17 februari en klaar is kees. Scrollen naar Scheldimmo en u kan virtueel met ons in contact komen!

U wil liever niet wachten?

Maak dan vlug een afspraak. Wij hebben immers besloten daarom de hoge kosten die een dergelijke beurs normaal met zich meebrengt te investeren in u, als mogelijke nieuwe klant. Doe nú uw voordeel!

We kunnen u dan in veilige omstandigheden of eventueel virtueel grondig en vanzelfsprekend volledig vrijblijvend advies geven.
Wist u bijvoorbeeld dat wij met ons geothermiehuis een E-peil lager dan 20 kunnen garanderen? En dat u dan 5 jaar lang geen kadastraal inkomen moet betalen?
Wist u dat door de geo-koeling het in een geothermiehuis deze zomer nooit warmer werd dan 23 graden zonder een airco te moeten plaatsen?
Wist u dat het verbruik van het geothermiehuis om 24/24 te verwarmen, te koelen, én sanitair warm water aan te maken, weggecijferd kan worden door slechts 12 PV-panelen?
Wist u dat we nu 10 jaar garantie op de volledige geothermische warmtepomp bieden. Zonder kleine lettertjes.

Stuur snel een mailje naar info@scheldimmo.be of gebruik het online formulier.
Eventjes bellen kan natuurlijk ook:   09 362 42 18   of   0477 57 41 67

Een geothermiehuis:

€ 0 verbruik

€ 0 meerkost

en … 0 kg CO2-uitstoot

Dat kan écht!